Сучасні тенденції еволюційного розвитку сценічного мистецтва - Одокієнко, Ю. (ХДАК, 2024)
У сучасному світі сценічне мистецтво переживає еволюційні трансформації, що визначається численними тенденціями як відбиттям глибоких та різноманітних змін у культурі, суспільстві та технологіях. Розгляд цих тенденцій надає можливість краще розуміти сучасний стан сценічного мистецтва і його вплив на глядачів.
Keywords: сценічне мистецтво; performing arts