Режисерські засоби екранної виразності сучасних українськиїх реаліті-шоу - Жуков, В. В. (ХДАК, 2020)
Спрямованість сучасного телебачення зміщена до пізнання дійсності крізь засоби її телевізійного сприйняття. Сучасні технології дозволяють кожному знімати особисте реаліті-шоу про себе та завдяки соціальним мережам розміщувати або транслювати в прямому ефірі такі «особисті історії». Таким чином, реаліті-шоу стало не лише суто мистецьким телевізійним жанром, але й часткою сучасної культури повсякдення.
Keywords: реаліті-шоу, reality show