Професійно-педагогічні технології в музичній освіті - Воскобойнікова, Юлія Василівна (ХДАК, 2026)
Навчальний курс «Професійно-педагогічні технології в музичній освіті» призначений для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво». Зміст дисципліни розкриває сучасний технологічний погляд на педагогічну діяльність в сфері музичної освіти, надає уявлення про різновиди ефективних технологій. Курс складає основу для подальшої педагогічної діяльності та навчання на третьому освітньому рівні.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти, освітньо-проф. програма "Хорове диригування", спец. 025 "Музичне мистецтво", галузь знань 02 "Культура і мистецтво"
Keywords: музична освіта; хорове диригування