Методика викладання спеціальних дисциплін - Бойко, Вячеслав Геннадійович (ХДАК, 2026)
Зміст курсу розкриває методологічні, методичні, організаційні і технологічні засади з предмета «Методика викладання спеціальних дисциплін», вимоги до програми курсу, методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів та ін. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Хорове диригування», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 025 «Музичне мистецтво», ОП «Хорове диригування»
Keywords: хорове диригування