Проблеми правового захисту традиційних сімейних цінностей у світі - Попова-Коряк, Каріна Олексіївна (ХДАК, 2024)
Традиційні сімейні цінності вважаються основою стабільності та розвитку будь-якого суспільства. Вони сприяють формуванню морально здорових поколінь, підкріплюють ідеали відповідальності, підтримки й взаєморозуміння. З давніх часів існували певні моральні та етичні норми, які були направлені на захист сім’ї як осередку суспільства. Окрім того, традиційна сім’я вважалася і досі вважається важливим фактором соціальної згуртованості та захисту дітей, оскільки виконує низку важливих функцій для суспільства.
Keywords: сімейне право; сімейні цінності