Стан і перспективи розвитку танцювального туризму в Харківській області - Калашник, І. Є. (ХДАК, 2022)
Сучасна туристична індустрія переживає складний період. Пов'язано це з кількома факторами. Політичні, економічні кризи останніх років вплинули як на кількість подорожуючих, так й на географію подорожей. Але найбільшого вдару зазнала галузь с початку пандемії. Завдяки карантинним обмеженням значна кількість традиційних дестинацій була закрита. Ті що продовжили працювати вводили суттєві обмеження. В результаті The World Tourism Organization (UNWTO) поставила питання про рестарт туристичної галузі в світі. На сьогодні фахівці стримано констатують поступове відновлення, але темпи його надто повільні. Об'єкт дослідження: танцювальний туризм. Предмет дослідження: танцювальний фестиваль в Харкові. Мета: розробити проект танцювального фестивалю в Харкові.
кваліфікац. робота здобувача вищ. освіти другого (магістер.) рівня зі спец. 242 "Туризм" освітньо-проф. програми "Туризмознавство"
Keywords: туризм танцювальний, dance tourism; фестивалі танцювальні, dance festivals; Харківщина, Kharkiv region