Сучасна музична педагогіка - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст розкриває основні історичні, методологічні, практичні проблеми сучасної музичної педагогіки, зокрема надає можливість поглибити знання з історії становлення музичної педагогіки і музичного виховання в Україні і на Слобожанщині. Особлива увага надається інноваційним засобам музично-педагогічної діяльності в ХХ — на початку ХХІ ст. Для здобувачів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОП «Хорове диригування», «Народний спів», «Естрадний спів», «Народні інструменти», «Оркестрові духові та ударні інструменти», «Музичне мистецтво естради», «Академічний спів», «Оркестрові струнні інструменти»
Keywords: музична педагогіка; musical pedagogy