Класичний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальна дисципліна «Класичний танець та методика його викладання» є базовою для підготовки бакалаврів зі спеціальності 024 Хореографія. Зміст дисципліни розкриває основні теоретико-методологічні та практичні засади виконання та викладання рухів, побудови уроків класичного танцю. Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня – майбутніх балетмейстерів, педагогів, артистів, а також слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти, спец. 024 "Хореографія", освітня програма "Сучасна хореографія"
Keywords: класичний танець; classical dance