Європейський бальний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Дисципліна «Європейський бальний танець та методика його викладання» є обов’язковим компонентом з циклу професійної підготовки бакалаврів в галузі хореографічного мистецтва. Мета навчальної дисципліни – підготувати виконавця, викладача європейського бального танцю дитячого або дорослого танцювального колективу, діяльність якого спрямована на різні форми занять бальними танцями, як-то: школа, чи студія бального танцю; танцювально-спортивний клуб; ансамбль бального танцю, чи команда танцювально-спортивного формейшн, колектив професійних виконавців бальних танців.
силабус навч. дисципліни, перший (бакалав.) рівень вищ. освіти, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореографія", освітня програма "Бальна хореогр."
Keywords: бальні танці європейські; ballroom dancing