Текстологічна репрезентація аудіовізуального твору - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Освітня компонента «Текстологічна репрезентація аудіовізуального твору» забезпечує підсумкову підготовку до творчо-дослідницької роботи і призначена для формування основ дослідницьких компетентностей. Навчальна дисципліна базується на знанні студентами комплексу компетентностей, сформованих під час опанування фундаментальних, професійно-орієнтованих та загальногуманітарних дисциплін, наявних у навчальних планах ОПП.
програма та навч.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, які навчаються за спец. 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», галузь знань 02 «Культура та мистецтво», освітня програма «Режисура телебачення», «Оператор телебачення»
Keywords: презентація аудіовізуального твору; аудіовізуальне мистецтво; audiovisual art; аудіовізуальні твори