Сценічна мова - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Програма та навчально-методичні матеріали «Сценічна мова» призначені для викладачів здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (4 курс) зі спеціальності 026 «Сценічне мистецтво» освітньої програми «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно». Головною метою програми та навчально-методичних матеріалів є допомогти студентам усвідомити значення сценічного слова у сценічному творі і домогтися виразної, емоційної мови на сцені.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів 4 курсу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти зі спец. 026 "Сценіч. мистецтво", ОП «Актор. мистецтво драмат. театру та кіно»
Keywords: сценічна мова; stage speech