Відмінності функціонування ринку послуг від ринку фізичного товару - Гетьман, Л. Г. (ХДАК, 2021)
Споживання послуги відбувається в момент її продажу і виробництва, при якому застосовуються і фізичні товари, а сама послуга при купівлі-продажу теж стає товаром. І хоча послуга як об’єкт купівлі-продажу має певні ознаки, що відрізняють її від звичайного товару, відповідний ринок функціонує за тими ж принципами, як і будь-який товарний ринок. Це робить розрізнення ринку матеріально-речових товарів та ринку послуг доволі умовним.
Keywords: ринок послуг, services market