Переваги використання штучного інтелекту в туристичній індустрії - Шумлянська, Наталя Володимирівна (ХДАК, 2024)
Світу притаманно розвивати технології у різних напрямах. Штучний інтелект є однією з таких сучасних технологій. У туристичній індустрії штучний інтелект поширюється швидкими темпами. Компанії, які займаються наданням послуг туристам, постійно мають цілу купу різноманітних проблем. штучний інтелект лише починають активно застосовувати в туристичній індустрії. Не всі технології штучного інтелекту ще набрали обертів у цьому процесі, але все одно результати ефективності вже вражають і отримують прихильність великого кола споживачів. Розвиток використання штучного інтелекту у сфері обслуговування, а саме в туристичній індустрії, допоможе швидше і якісніше надавати туристичні послуги.
Keywords: штучний інтелект у туризмі; artificial intelligence