Класичний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Конспект лекцій з дисципліни «Класичний танець та методика його викладання» для освітньої програми Народна хореографія та освітньої програми Сучасна хореографія у стислій формі відображає теоретичний матеріал курсу, допомагає формувати загальне уявлення про предмет вивчення, правильно орієнтуватися в даній галузі знань.
конспект лекцій з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 024 «Хореографія», освіт. програми «Народна хореографія», освіт. програми «Сучасна хореографія»
Keywords: класичний танець; classical dance