Конфліктологія - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
«Конфліктологія» конспект лекцій призначений для підготовки бакалаврів зі спеціальності «053 Психологія», для яких вона є професійно значущою дисципліною. Конспект лекцій має забезпечити засвоєння необхідного обсягу психологічних знань у системі вищої професійної освіти. Мета курсу засвоєння системи знань про природу, зміст, види та форми конфліктів, формування умінь застосовувати адекватні методи діагностики конфліктної поведінки, розробляти і впроваджувати профілактичні заходи щодо конфліктної поведінки, а в разі необхідності – корегувати останні.
конспект лекцій з дисципліни для здобучів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 053 «Психологія», освіт.-проф. програма «Психологія»
Keywords: конфліктологія; conflictology