Мистецтво балетмейстера - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Курс «Мистецтво балетмейстера» є найважливішою навчальною дисципліною професійної підготовки бакалаврів в галузі хореографічного мистецтва, яка поєднує знання, вміння та навички хореографічних, музичних та багатьох інших дисциплін навчального плану кафедри сучасної хореографії. Це предмет, що вивчає методи втілення, розкриття музичної драматургії мовою пластичних образів.
програма та навч.-метод. матеріали з дисципліни, освітня програма Сучас. хореогр., галузь знань 02 Культура і мистецтво, спец. 024 "Хореографія", ф-т хореогр. мистецтва
Keywords: хореографія, choreography; мистецтво балетмейстера, ballet master's art