Автоматизовані інформаційно-бібліотечні системи - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Автоматизовані інформаційно-бібліотечні системи» (АІБС) призначений для підготовки здобувачів першого(бакалаврського) рівня освіти зі спеціальності029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Зміст курсу розкриває склад функціональних, технологічних і програмно-технічних комплексів АІБС; визначає ефективне функціонування автоматизованих бібліотек;розглядає сучасні питання впровадження комплексу заходів в роботубібліотеки; принципи побудови АІБС; життєвий цикл АІБС тощо.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу, освітньо-проф. програма "Управління цифровою інформацією", спец. 029 "Інформ., бібл., архів. справа", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти
Keywords: automated library and information systems