Негосударственные СМИ Харькова 1990-2000 годов - Мачулин, Л. И. (РА, 2001)
У книзі викладена історія становлення недержавних засобів масової інформації Харкова 1990-2000 роках. Автор дає своє бачення шляхів становлення та розвитку цієї важливої сфери життя, аналізує стан інформаційного простору та вплив сучасних засобів комунікації на демократизацію суспільства. Наводяться біографічні довідки найбільш відомих діячів журналістики Харкова останнього десятиріччя ХХ століття.
страницы истории в лицах и воспоминаниях современников
Keywords: засоби масової інформації; Харківщина; історія Харкова; журналістика; Kharkiv region; history of Kharkiv; journalism; mass media