Полістилістика в духовній хоровій творчості українських композиторів ХХ — ХХI ст. - Бойко, Вячеслав Геннадійович (ХДАК, 2025)
В системі вищої музичної освіти України проблеми розуміння та пізнання сучасної хорової творчості, її жанрово-стильової еволюції та сучасних засобів музичної виразності є затребуваними молодими виконавцями, майбутніми хоровими диригентами. В сучасній хоровій педагогіці спадкоємність принципів мислення в системі «композитор — виконавець» формує професійну самосвідомість молодого хормейстера, скеровує його музично-виконавську діяльність.
Polystylistics in the sacred choral works of Ukrainian composers of the XX — XXI centuries
Keywords: композитори українські; хорове мистецтво; choral art; композиторська творчість