Майстерність ведучого - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Навчальний курс «Майстерність ведучого» розкриває весь комплекс питань з методики навчання предмету «Майстерність ведучого», висвітлює основні напрями предмету, та застосування його в сучасних умовах, створює освітні умови для поглиблення практичної підготовки майбутніх ведучих, конферансьє розважальних та урочистих програм; програм під відкритим небом тощо, є важливим для підготовки бакалаврів зі спеціальності 026 «Сценічне мистецство».
програма та навч.-метод. матеріали до курсу
Keywords: майстерність ведучого, skill of the presenter