Тьюторська практика як інноваційна модель освітньої комункації у вищій школі - Перевозна, Т. О. (Wydawnictwo Wyzszej Szkoly Technicznej w Katowicach, 2019)
Взаємодії викладача та студента, притаманна тьюторінгу як освітній комунікації реалізує себе в побудові теоретичних концепцій та практичних моделей тьюторського супроводу, розробку підходів, схем та відповідного інструментарію. Конкретним втіленням тьюторінгу є побудова індивідуальної освітньої траєкторії тьюторанта, спрямованої на його особистісний та фаховий розвиток, при максимальній реалізації власних освітніх, професійних та особистих інтересів.
Keywords: тьюторство, tutoring