Дистанційна освіта здобувачів вищої освіти спеціальності "туризм" під час пандемії COVID-19: переваги і недоліки - Божко, Любов Дмитрівна (My University, 2021)
Пандемія COVID-19 корінним чином змінила наше життя. Зміни торкнулися і навчання. Студентам харківської державної культури, як і іншим українським студентам, довелося в екстренному режимі переходити на дистанційні форми навчання. За два роки навчання в режимі постійного карантину, накопичився певний досвід у проведенні дистанційних занять і можна підвести деякі підсумки.
Keywords: дистанційне навчання, distance learning; COVID-19; туристська освіта; touristic education