Організація та методика музикознавчого дослідження - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Курс «Організація та методика музикознавчого дослідження» спрямований на теоретико-методичну підготовку аспірантів до осмисленої роботи над дисертаційним дослідженням. Дисципліна має важливе значення для формування науково-теоретичної бази, професійного становлення, інтелектуального та творчого розвитку науковця в галузі музичного мистецтва. «Організація та методика музикознавчого дослідження» як навчальна дисципліна покликана сприяти прагненню до професійної самореалізації, а також уміння застосовувати теоретичні знання в дослідницькій діяльності.
силабус навч. дисципліни, освітньо-наук. програма "Муз. мистецтво", спец. 025 "Муз. мистецтво", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", ступінь вищ. освіти "Доктор філософії"
Keywords: науково-дослідницька робота, scientifically-research work; музикознавство, musicology