Українська мова за професійним спрямуванням - Фесенко, Ірина Анатоліївна (ХДАК, 2025)
Програма та навчально-методичні матеріали з курсу «Українська мова за професійним спрямуванням» складені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів галузі знань 02 Культура і мистецтво, спец. 024 Хореографія. Курс «Українська мова за професійним спрямуванням» – є однією зі складових професійної підготовки фахівців з хореографічного мистецтва в Україні. Зміст курсу має на меті не лише узагальнити й систематизувати знання з української мови, набуті здобувачами в школі, а й сформувати мовну особистість, обізнану з культурою усного та писемного мовлення, яка повною мірою використовує набуті знання, уміння й навички для оптимальної мовної поведінки в професійній сфері.
програма та навч.-метод. матеріали з курсу, зі спец. 024 "Хореографія", галузь знань 02 «Культура і мистецтво», перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, ОПП «Бальна хореографія», «Сучасна хореографія», «Народна хореографія»
Keywords: українська мова