Гіг-економіка в туризмі - Зайцева, М. М. (ХДАК, 2019)
Одним з найбільш динамічно розвинених, перспективних і пріоритетних напрявків розвитку економіки України у сфері послуг є туризм. Основним чинником успіху туристичного бізнесу є злагоджена та ефективна робота підприємств та існуючий попит на туристичні послуги. Галузь туризму впливає на розвиток інших напрямів економіки, зростанню надходжень до державного бюджету, появі нових робочих місць, попит на які дедалі стає біше і більше.
Keywords: гіг-економіка, gig economy