«Довженко-графік» В. Н. Миславського: невідомі віхи творчості відомого українського режисера - Шейко, Василь Миколайович (ХДАК, 2021)
Рецензія на книгу "Довженко-графік" В. Н. Миславського.
Keywords: режисери українські, Ukrainian directors; Довженко Олександр, Dovzhenko Oleksandr