Практика виробнича - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Інструктивно-методичні матеріали висвітлюють сутність і змістове наповнення практики виробничої та вказівки до самостійного її проходження й оформлення здобувачем вищої освіти власного пакету звітної документації з практики.
інструкт.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Режисура шоу та артпроєктів»
Keywords: режисура шоу та артпроєктів