Практика виробнича - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчально-методичні матеріали висвітлюють сутність і змістове наповнення практики виробничої та вказівки до самостійного оформлення здобувачем вищої освіти власного пакету звітної документації з практики.
навч.-метод. матеріали для здобувачів зі спеціальності 026 «Сценічне мистецтво», освітньо-професійної програми «Сценічне мистецтво», другого (магістерського) рівня вищої освіти
Keywords: сценічна практика, stage practice