Цифровий архів анатомічних 3D-моделей для потреб травматології та ортопедії в умовах воєнного стану: перспективи, виклики та практичне значення - Борисов, Є. (ХДАК, 2025)
Сучасний світ неможливо уявити без цифрових технологій, які відіграють усе більш важливу роль у розвитку різних сфер економіки та господарської діяльності суспільства. Цифрові архіви мають значний потенціал у медичній сфері: саме вони створюють умови для оперативного доступу до актуальних даних, анатомічних 3D-моделей та клінічних рішень, що можуть бути використані для невідкладного лікування, реабілітації або профілактики ускладнень постраждалих від воєнної агресії.
Keywords: цифровізація бібліотек; цифрові архіви медичні