Народно-сценічний танець - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Мета – знайомство з характером та манерою виконання народних танців багатьох національностей, підвищення загальної танцювальної техніки та координації рухів, розвиток опорно-рухового апарату, здобуття виконавського, педагогічного та балетмейстерського досвіду.
силабус навч. дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореографія", освітня програма "Сучас. хореогр."
Keywords: народно-сценічний танець, folk-stage dance