Розвиток бібліотек закладів вищої мистецької освіти: сервісний підхід - Скрипник, В. В. (ХДАК, 2024)
В умовах динамічного розвитку цифрових технологій та стрімких інновацій в освітній галузі традиційне бібліотечне обслуговування часто не відповідає сучасним вимогам, запитам та очікуванням учасників освітнього процесу. Сервісний підхід дозволяє коригувати діяльність бібліотеки та надає можливість реалізувати нові принципи обслуговування професорсько-викладацького складу та здобувачів освіти в умовах нових викликів, таких як дистанційне навчання, спільне використання мультимедійних ресурсів тощо.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", ден. форми навчання
Keywords: бібліотеки мистецькі; бібліотеки закладів вищої освіти; university libraries