Сучасний танець та методика його викладання - Колногузенко, Борис Миколайович; Макарова, Ірина Іванівна (ХДАК, 2020)
Конспект лекцій з курсу „ Сучасний танець та методика його викладання ” розрахований для студентів хореографічних відділень мистецьких та педагогічних вищіх навчальних закладів II – IV рівня акредитації. В цій методичній праці, поєднано досвід що був накопичен фахівцями, які займалися розвитком теоретичних знань з сучасної хореографії та практики учбово-репетиційної роботи. У конспекті лекцій відображені історичні шляхи розвитку різних видів та напрямів сучасного танцювального мистецтва, їх методичні особливості, складання та проведення уроків сучасного танцю. як для вищого навчального закладу, так і аматорських гуртках.
конспект лекцій з курсу для студентів хореогр. від-нь мистец. та пед. вищ. навч. закл. 2-4 рівня акредитації
Keywords: сучасний танець, modern dance