Код Орфея: від Діоніса до Кроноса - Воропаєв, Євгеній Павлович (Код Орфея, 2026)
Ця книга завершує серію з чотирьох видань науково-популярного проєкту "Код Орфея", присвячених розкриттю архетипічних основ художньої творчості. Якщо попередні томи були орієнтовані на учнів молодших і старших класів шкіл мистецтв, а також на студентів творчих коледжів, то цей — звернений до магістрів мистецьких спеціальностей, викладачів і зрілих митців.
Keywords: психологія творчості; психологія художньої творчості