Цифрові платформи та канали комунікації в діяльності державних документно-інформаційних структур - Кобєлєв, Олексій Миколайович; Карпенко, Олена Олексіївна; Колоскова, Галина Валеріївна (ХДАК, 2025)
Сьогодні академічне розуміння використання цифрових платформ та каналів комунікації у діяльності державних документно-інформаційних структур у контексті цифровізації підкреслює їхню роль та важливість під час дослідження шляхів встановлення стійких механізмів обміну інформацією між різними суб’єктами. Це включає забезпечення онлайн-доступу до інформаційних ресурсів та забезпечення наповнення інформаційних каналів перевіреним і достовірним контентом.
Keywords: цифровізація бібліотек; електронні ресурси бібліотек; digital libraries