Зберігання і використання бібліотечних фондів: замкнуте коло протиріч - Бондаренко, Ірина Олександрівна (ХДАК, 2001)
Розглядаються проблеми зберігання бібліотечних фондів як процесу і стану фонду, фізичної наявності документів у фонді, а також суперечливість функцій зберігання та використання. Пропонується аналіз терміносистеми стосовно зберігання бібліотечних фондів.
Keywords: зберігання бібліотечних фондів; використання бібліотечних фондів; бібліотечні фонди