Технологія та режисура театралізованої політичної акції - Набоков, Роман Геннадійович (Вид. центр КНУКіМ, 2021)
Розгляд режисури політичної акції охоплює розуміння політичної акції як твору мистецтва. Чим більшою мірою політична акція є твором мистецтва і чим більше вона піднесена емоційно, тим швидше політичні ідеї, закладені в ній, сприймаються об’єктом. Таким чином, одна з цілей політичної акції повинна збігатися з метою мистецтва. Слід зауважити, що чим більші за масштабами, кількістю та чим різноманітніші за якістю засобих удожнього вираження політичної ідеї, тим більший емоційний вплив на глядачів має політична акція.
Keywords: театралізовані політичні акції; theatrical political actions