Педагогічні ідеї християнського виховання підлітків у працях Святих Отців - Дерев'янко, Інна Володимирівна (My University, 2017)
У тезах схарактеризовано педагогічні ідеї християнського виховання підлітків у працях Святих Отців, які визначалися як: ідея милосердя і людинолюбства (тобто прояв любові); ідея «благочестя» як результат виховання на основі любові та розумної суворості; ідея патріотизму (дати Вітчизні істинну, цілісну людину); ідея послуху та подвигу як прояв істинної свободи особистості.
Keywords: педагогічні ідеї, edagogical ideas; християнське виховання, Christian upbringing; духовність, spirituality