Прояви треш-моди в мистецькому проєкті С. Волязловського «Мечі на орала» - Конєва, Марина Василівна (ХДАК, 2025)
Станіслав Волязловський є одним із найяскравіших представників сучасного українського мистецтва. Його творчість відзначається експериментальністю, провокацією та епатажем. Художник часто звертався до табуйованих тем, проявляючи гостросоціальні проблеми. Одним із найбільш показових його проєктів у цьому контексті став «Мечі на орала» (2004), що був створений як мистецька рефлексія на події Помаранчевої революції.
Keywords: художники українські; мистецькі проєкти