Еволюція технологічної та цільової бази інформаційного менеджменту - Ільганаєва, Валентина Олександрівна (ХДАК, 2000)
Наведена концепція управління інформацією, показана еволюція інформаційного менеджменту та визначена роль інформаційних технологій щодо прийняття управлінських рішень.
Keywords: інформаційний менеджмент