Культура України. Вип. 83 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Збірник затверджено наказом Міністерства освіти і науки України № 886 від 02.07.2020 р. як фахове видання з культурології та мистецтвознавства (категорія «Б»), спеціальності: 034 — Культурологія; 021 — Аудіовізуальне мистецтво та виробництво; 024 — Хореографія; 025 — Музичне мистецтво; 026 — Сценічне мистецтво.
збірник наукових праць
Keywords: культура України; culture of Ukraine; art