Управління конкурентноспроможністю туристичного підприємства (на прикладі туристичної агенції "Feel Good ") - Самойлова, Х. Р. (My University, 2020)
У магістерській роботі визначено теоретико-методологічні аспекти формування конкурентоспроможності підприємства, методи оцінки управління конкурентоспроможністю та стратегії управління. Основою магістерської роботи стала розробка інноваційної стратегії туристичної агенції «Feel good». Охарактеризовано діяльність туристичної агенції «Feel good», сильні та слабі сторони, загрози та можливості підприємства. Надано оцінку впливу заходів підвищення конкурентоспроможності туристичної агенції «Feel good».
Keywords: конкурентоспроможність, competitiveness; конкурентні переваги, competitive advantages; ринок туризму, tourism market; туристична агенція, travel agency; туристичне підприємство, tourist enterprise; туристичний продукт, tourist product