Інтерактивний театр в Україні на сучасному етапі: плейбек-театр, форум-театр, свідоцький театр - Бангрович, М. В. (My University, 2020)
Інтерактивний театр набуває популярності серед широкої глядацької аудиторії, виходячи за межі театрального мистецтва. Нині яскраві приклади інтерактивного театру простежуються у всіх сферах життя: від приватного життя особистості з культом самопрезентації в соціальних мережах і модою на тренінги із самопізнанням, до всесвітньої політичної арени, де ваги набуває позитивний імідж країн в очах міжнародної спільноти, вміння політиків бути шоу-менами, жага суспільства до видовища, бажання психологічного розвантаження та, водночас, скандальних новин. У роботі здійснено спробу виявити ті аспекти, які були етапними у становленні інтерактивного театру в Україні, а також проаналізувати формування його творчого підходу. Мета роботи полягає в структуруванні знання про інтерактивність у сучасному українському театрі. Об'єкт дослідження - театральне мистецтво України. Предмет дослідження - інтерактивний театр в Україні на сучасному етапі: форум-театр, плейбек-театр, свідоцький театр.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр" зі спец. 026 "Сцен. мистецтво", галузь знань 02 "Культура і мистецтво"
Keywords: театральне мистецтво, dramatic art