Музична критика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Зміст курсу висвітлює історію становлення музично-критичної діяльності, знайомить здобувачів із жанрами музичної критики, розкриває принципи і специфіку роботи музичного критика, висвічує розбіжність і спорідненість музичної критики і наукового музикознавства, загальні і відмінні характеристики діяльності фахівців у сфері реклами, PR і музичної журналістики. Курс зорієнтований на набуття магістрантами практичних навичок роботи музичними критиками і музичними журналістами.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти, спец. 025 «Музичне мистецтво»
Keywords: музична критика; music criticism