Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 4 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2001)
У науковому збірнику розглядаються методологічні, історичні, теоретичні, методичні й організаційні проблеми інформаційної, бібліотечної діяльності; сучасні тенденції розвитку інформатики та наук соціально-комунікаційного циклу.
збірник наукових праць
Keywords: музеєзнавство; культурологія; соціальні комунікації; соціальні комунікації; інформаційна діяльність