"Харків вертеп-фест 2020": проблеми та перспективи - Сокол, Д. Р. (ХДАК, 2020)
Протягом чотирьох років у Харкові проводиться фестиваль вертепів — «Харків Вертеп-фест 2020». Матеріали, зібрані під час виступів та опитування, виявляють характерні ознаки вертепної традиції початку ХХІ ст.
Keywords: вертеп, Nativity Play