Основи вокального виконавства - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Під час вивчення навчальної дисципліни «Основи вокального виконавства» студенти отримують уявлення про вокальне мистецтво, його жанрові та стильові ознаки, та знайомляться з музично-сценічним виконавством і практичними засадами сольного співу. У межах реалізації компетентнісного підходу до підготовки фахівців навчальна дисципліна має забезпечити формування у студентів вмінь та здатностей, пов’язаних із розумінням специфіки вокального та музично-драматичного виконавства в царині драматичного театру та кіно. Компетентності та програмні результати навчання, для формування яких використовується ця навчальна дисципліна, відповідають освітній програмі «Акторське мистецтво драматичного театру та кіно».
робоча програма навч. дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 02 Культура і мистецтво, спец. 026 "Сцен. мистецтво", освітня програма "Актор. мистецтво драм. театру та кіно", ф-т театр. мистецтва
Keywords: вокальне мистецтво, vocal art