Автоматизація процесів індивідуального бібліографічного інформування користувачів бібліотек - Гончаров, Д. О. (ХДАК, 2023)
Індивідуальне інформування користувачів – це тип бібліографічного інформування, яке спрямовано не персоналізацію обслуговування та оперативне задоволення індивідуальних запитів та інформаційних потреб бібліотечних абонентів [38]. Індивідуальне інформування допомагає користувачам постійно отримувати нову релевантну інформацію, якісною характеристикою якої є оперативність та комфортність її доставки [34]. Для допомоги користувачам можуть бути необхідними персональні консультації [10], підтримка з ними постійного зворотного звʼязку, моніторинг та оцінка оперативності та якості інформування. Мета дослідження – розроблення теоретико-методичних та організаційно-технологічних засад автоматизації процесів індивідуального інформаційного обслуговування користувачів бібліотек.
кваліфікац. робота здобувача вищ. освіти другого (магістер.) рівня зі спец. 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа"
Keywords: individual information service; information service; electronic customer service