Гастрономічний та винний туризм в Україні - Гнойова, Я. В.; Рибальченко, Д. В. (ХДАК, 2017)
Розглядаючи питання інноваційних технологій організації новогой перспективного напряму — винного та гастрономічного туризму — можна стверджувати, що ми пізнаємо місцеву культуру та природні багатства регіону. Винний та гастрономічний туризм в Україні швидко розвивається, сприяє популяризації країни та розвитку винних культурних маршрутів.
Keywords: гастрономічний туризм, gastronomic tourism