Гастрономічні фестивалі як візитівка масових видовищ Полтавської області - Борисенко, В. В. (ХДАК, 2017)
Дедалі більшого значення в розвитку привабливості Полтавщини набуває проведення на її теренах гастрономічних фестивалів. Перша асоціація, пов’язана з регіоном, — це їжа, насамперед полтавські галушки, борщ та сало. Національні традиції зберігаються та примножуються, українська кухня популяризується, що позитивно впливає на туристичну сферу області.
Keywords: гастрономічний туризм, gastronomic tourism