Майстерність актора. Дистанційне навчання. Переваги та складності - Фєвральова, Світлана Вячеславівна (ХДАК, 2024)
Дистанційне навчання майстерності актора надає студентам унікальну можливість здобути професійну освіту не виходячи з оселі. За допомогою передових технологій, онлайн-занять, майстер-класів, онлайн-конференцій та семінарів студенти можуть вивчати різні аспекти сценічного мистецтва, такі як майстерність актора, сценічна мова, сценічний рух, вокал, грим, танок та багато іншого.
Keywords: акторська майстерність; acting skills; театральна освіта; theater education